Asigurarea este o

PROMISIUNE

Promisiunea ca esti corect protejat prin
asigurare si ca vei primi despagubirea la timp.

    

Trust Provider

EUROARC

Suntem partenerul tau de incredere;
este o onoare sa lucram pentru tine.

Servicii ireprosabile

de BROKERAJ

Perfect adaptate nevoilor tale de asigurare.
Intotdeauna la timp.

Protectie maxima

prin ASIGURARE

Prin valoarea adaugata pe care o furnizam,
contribuim la securitatea ta financiara.

Profesionalism

Oferim servicii ireprosabile, perfect adaptate nevoilor de asigurare ale clientilor.

Siguranta

Detinem o asigurare de raspundere civila profesionala in valoare de 1,7 milioane euro.

Buna credinta

Reprezentam cu onestitate interesele clientului, fiind membru fondator al UNSICAR.

Respect reciproc

Ne respectam profesia, clientii si promisiunile facute.

Parteneriat

Suntem 100% orientati catre client; construim relatii pe termen lung.

Informatii Client

In conformitate cu prevederile Ordinului nr. 3111/2004 al Presedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, pentru punerea in aplicare a Normelor privind informatiile pe care asiguratorii si intermediarii in asigurari trebuie sa le furnizeze clientilor, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 1243 din 23/12/2004,
Va aducem la cunostinta urmatoarele:

Euro Arc Insurance Broker srl este autorizată de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor(CSA), in baza deciziei nr. 54/27.11.2001 si este inmatriculata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-054/10.04.2003 conform legislaţiei în vigoare. Aceste informatii pot fi verificate la sediul social al societatii din Bucuresti, Str. Matei Basarab 64, bl. L110, sc. 2, ap. 23, Sector 3, precum si pe pagina de internet a CSA, la adresa www.csa-isc.ro.

In conformitate cu prevederile Art. 35 alin. (10) din Legea 32/2000, societatea noastra are dreptul, sub condiţia împuternicirii primite din partea asigurătorilor şi/sau reasigurătorilor, să colecteze primele, să plătească despăgubirile în numele acestora, în moneda prevăzută în contractul de asigurare sau de reasigurare, după caz, cu respectarea prevederilor legale în vigoare, şi să emită documentele de asigurare sau de reasigurare în numele asigurătorului sau reasigurătorului, după caz.

In calitate de broker de asigurare, EuroArc propune solutii de asigurare avand la baza studiul unui numar suficient de mare de contracte de asigurare disponibile pe piata, astfel incat recomandarea finala sa fie fundamentata si profesionala, in concordanta cu cerintele si nevoile de asigurare ale clientului.

Sesizari, reclamatii

In cazul in care aveti neclaritati, nelamuriri, nemultumiri sau sesizari legate de Contractele de Asigurare incheiate, precum si eventuale reclamatii la adresa personalului societatii noastre prin intermediul caruia v-ati incheiat contractele de asigurare, va rugam sa ne contactati telefonic la : 021 322.84.80; 021 320.00.43; fax 021 321.73.02 sau e-mail la adresa: office@euroarc.ro si veti primi un raspuns din partea noastra, in conformitate cu reglementarile legale, in termen de 30 de zile de la data înregistrării petiţiei, indiferent dacă soluţia este favorabilă sau nefavorabilă.

Va mai informam ca datele personale consemnate in Contractele de Asigurare vor fi prelucrate si stocate cu respectarea prevederilor legale in materie, respectiv Legea 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.