Asigurarea este o

PROMISIUNE

Promisiunea ca esti corect protejat prin
asigurare si ca vei primi despagubirea la timp.

    

Trust Provider

EUROARC

Suntem partenerul tau de incredere;
este o onoare sa lucram pentru tine.

Servicii ireprosabile

de BROKERAJ

Perfect adaptate nevoilor tale de asigurare.
Intotdeauna la timp.

Protectie maxima

prin ASIGURARE

Prin valoarea adaugata pe care o furnizam,
contribuim la securitatea ta financiara.

Broker
dedicat

Stim ca fiecare client este diferit si tocmai de aceea alocam un broker dedicat.

Promptitudine
maxim 24h

Ne angajam sa raspundem cerintelor tale de asigurare in maxim 24 ore.

Expertiza
minim 3 oferte

Gratie expertizei echipei noastre iti recomandam cea mai buna oferta de pe piata.

Garantia
pretului

Concepem oferta de asigurare ca si cum am face-o pentru noi insine - cu cel mic pret.

Asistenta
in caz de dauna

Iti vom fi alaturi atunci cand vei avea nevoie cel mai mult.

Clienti EuroArc

Tu, CLIENTUL-ASIGURAT, esti ratiunea noastra de a fi. De aceea, la aceasta rubrica, in loc sa insiram o lista de nume, cu caracter neutru si nerelevant, preferam sa iti aducem un omagiu sincer si meritat.

Incepem multumindu-ti tie, CLIENTUL – ASIGURAT, datorita caruia noi existam, pentru increderea acordata, pentru ideile pe care le primim in mod constant de la tine, care ne ajuta sa fim mai buni si mai aproape de tine, pentru contributia pe care o ai in dezvoltarea comunitatii de asigurari din Romania!

Suntem aici ca sa te ascultam, sa te intelegem, sa ne ridicam la nivelul asteptarilor tale.

Suntem aici sa fim suport si inspiratie pentru fiecare persoana si organizatie care este in cautare de servicii de asigurare profesionale, pentru fiecare persoana si organizatie care isi doreste performanta protejata prin asigurare.

Indiferent de dimensiune, persoana fizica, institutie sau companie, actual sau potential, pentru noi, clientul reprezinta partenerul unic, individual si de nepretuit.

Mediul economic in care ne desfasuram activitatea este intr-o dinamica permanenta. Ne propunem ca in acest context de permanenta schimbare si incertitudine sa fim un element de echilibru pentru tine, clientul nostru. Suntem aici pentru tine si intentionam sa ramanem. Pe termen lung.

Apreciem relatiile bazate pe respect reciproc. Pentru noi, cuvantul dat si o strangere de mana reprezinta mai mult decat orice contract scris. Dar, pentru ca functionam intr-un domeniu strict reglementat, in conformitate cu legislatia in vigoare (Legea 32/2000), aceasta intelegere trebuie sa imbrace o forma scrisa, reprezentata de Mandatul de brokeraj (pentru persoana fizica si pentru persoana juridica). Astfel, vom putea sa te reprezentam mai bine in fata societatilor de asigurare, atat in momentul negocierii contractului de asigurare, cat si in obtinerea prompta a despagubirilor.